Uutiset

4.7.2018 9.04

Kemiönsaari kutsuu kaikki mukaan testaamaan brändiä

Kemiönsaaren kunta kehittää brändiään ja kutsuu kaikki Kemiönsaaren kehittämisestä kiinnostuneet mukaan brändityöskentelyyn.

Kesän aikana, 31.8. asti, yleisö voi äänestää suosikkiaan kolmesta ehdotuksesta joko sähköisesti osoitteessa kemionsaari.fi/lastensaarikasvaaaikuiseksi tai seuraavissa paikoissa: Villa Lande (Kemiö), K-supermarket Kompass (Kemiö), D-marin (Vierasvenesatama Taalintehdas), Räpylä (Taalintehdas), K-market Knallis (Västanfjärd) ja Kasnäs.


Åcomm banner fin


Kemiönsaaren kunta on kehittänyt brändiään syksystä 2017. Brändiuudistuksen tavoitteena on yhtenäistää kunnan ilmettä ja viestintätapaa sekä vahvistaa Kemiönsaaren tunnettuutta. Nyt kunta pyytää asukkaita, kesämökkiläisiä, matkailijoita ja muita Kemiönsaaresta kiinnostuneita mukaan vaikuttamaan lopputulokseen äänestämällä yhtä kolmesta ehdotetusta kehityssuunnasta.


– Kunnan brändi koostuu muun muassa siitä, mitä sanomme itsestämme ja teemme ja siitä mitä toiset sanovat meistä, kunnan kehityspäällikkö Gilla Granberg sanoo. Hän toivoo monen osallistuvan valitsemalla oman suosikkinsa ehdotuksista.


rostningsbas
Äänestyspaikka.
– Kolme nyt kehitettyä vaihtoehtoa perustuvat kerättyyn dataan, kyselyihin ja työpajoihin, jotka ovat järjestetty vuosina 2017–2018. Asukkaat, vapaa-ajan asukkat ja kunnan työntekijät ovat jakaneet mielipiteitään ja näkemyksiään Kemiönsaaren ainutlaatuisista ominaisuuksista, elinkeinolautakunnan puheenjohtaja Kalevi Kallonen kertoo.

Ensimmäinen ehdotus on Merellistä elinvoimaa, jossa meri, luonto ja taipumaton luonne ovat keskeisiä elementtejä. Vaikeissakin olosuhteissa kemiönsaarelaiset välittävät saarestaan ja tuntevat ylpeyttä kotiseudustaan.Toinen ehdotus on Löydä itsesi Kemiönsaarelta. Luovassa ympäristössä luodaan hyvinvointia ja kulttuuria. Kemiönsaari on rauhallinen keidas, jossa voi toteuttaa itseään. Saaren kukoistava kulttuurielämä houkuttelee.Kolmas vaihtoehto on Tilaa kaikille. Keskiössä ovat kyläyhteisöt, osallistuminen ja yhteenkuuluvuus. Kemiönsaari on monipuolinen ja avarakatseinen kunta, jossa asuu aktiivisia, osaavia ihmisiä.

Uutta viestintäkonseptia jatkotyöstetään syksyn aikana.


Palaa otsikoihin