Åcomm banner fin

Tervetuloa Kemiönsaaren bränditestaajaksi!

Mikä Lasten saaresta tulee isona? Kehitämme parhaillaan Kemiönsaaren kunnan brändiä ja haluamme kuulla sinun mielipiteesi alla olevista ehdotuksista. Kolme ehdotusta pohjautuvat dataan, joka on kerätty v. 2017-2018 kyselyjen, tutkimusten ja työpajojen kautta. Mielipiteitä ja näkemyksiä on kerätty niin vakituisilta asukkailta, kesäasukkailta kuin kunnan työntekijöiltä.

Brändissä on kyse muun muassa assosiaatioista, tunteista, visuaalisuudesta ja äänensävyistä. Kunnan brändi rakentuu kaikesta siitä, mitä sanomme ja teemme sekä siitä, mitä muut ovat meistä mieltä. Kaikki, joilla on side Kemiönsaareen ovat Suomen kauneimman saaristokunnan suurlähettiläitä.

Suomessa on noin 300 kuntaa, jotka kaikki kisaavat uusista asukkaista, yrityksistä ja matkailijoista. Erottuakseen ja puhutellakseen eri kohderyhmiä kunta tarvitsee brändin, joka viestii kunnan uniikeista ominaisuuksista.

Kiitos, että olet mukana rakentamassa Kemiönsaaren brändiä. Halutessasi voit jättää yhteystietosi äänestyslomakkeella ja osallistua arvontaan, jonka palkintona on kahden hengen illallinen Högsåran Farmors Caféssa. Voit myös äänestää anonyymisti. Äänestys on avoinna 31.8.2018 asti.

  1. Merellistä elinvoimaa
  2. Löydä itsesi Kemiönsaarelta
  3. Tilaa kaikille
Äänestys on myöskin mahdollista seuraavissa paikoissa (avataan pian): Villa Lande (Kemiö), K-supermarket Kompass (Kemiö), D-marin (Vierasvenesatama Taalintehdas), Räpylä (Taalintehdas), K-market Knallis (Västanfjärd) ja Kasnäs.


Tai täytä kysely täältä.