Siirry sisältöön

Kehotus huvivene- ja kalastussatamien pitäjille

Ympäristövalvonta kehottaa Kemiönsaaren kunnan alueen kaikkia huvivenesatamien pitäjiä, joiden satamissa on vähintään 25 venepaikkaa tai vähintään 25 veneen talvitelakointipaikkaa sekä kalastussatamien pitäjien, joiden kalastussataman vuosittain purettu saalismäärä on alle 20 000 kilogrammaa ja jolla ei vielä ole hyväksyttyä jätehuoltosuunnitelmaa, laatimaan jätehuoltosuunnitelman satamalle, kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen hyväksyttäväksi.

Jätehuoltosuunnitelma lähetetään viimeistään 31.5.2023 osoitteeseen: Kemiönsaaren kunta, Ympäristövalvonta, Vretantie 19, 25700 Kemiö tai kimitoon@kimitoon.fi (Otsikko: Jätehuoltosuunnitelma). 

Ympäristötarkastaja antaa tarvittaessa lisätietoja, puh. 0504000179.

Kemiönsaari 29.3.2023

Ympäristövalvonta