Siirry sisältöön

Presidentin #Liikkumishaaste otetaan Kemiönsaarella vastaan!

Kemiönsaaren kunta haluaa huomioida Presidentti Sauli Niinistön 75-vuotis syntymäpäivän toivetta, jossa hän kehottaa liikkumaan ja keskustelemaan koko syksyn ajan. Tämän seurauksena me haluamme kehottaa kaikkia asukkaita harrastamaan liikuntaa ja keskustelemaan paljon syksyn aikana. Kampanjaan voi liittyä somessa #liikkumishaaste tai #kimitoonliikkumishaaste.

Osana tätä kampanjaa Kemiönsaaren kunta tarjoaa ilmaisen tutustumisen Amospuiston ulkosaliin, sekä padeliin Taalintehtaalla 28.8.-3.9 aikana. Lisää tietoa näistä löytyy tapahtumakalenterista.

Lisäksi Kemiönsaarella löytyy monta hienoa ja ilmaista ​​liikuntapaikkaa. Voit pelata tennistä, frisbeegolfia tai jalkapalloa, treenata ulkokuntosalilla, juosta mukavilla luontopoluilla jne. Lisätietoja tästä löytyy verkkosivuilta.