Siirry sisältöön

Liikunta- ja ulkoilupaikat kartalle – yritykset ja yhdistykset, apuanne kaivataan!

Kemiönsaaren kunnan asukkaiden ja matkailijoiden käyttöön ollaan luomassa karttaportaalia, johon koostetaan yhteen kaikki kunnan, yhdistysten ja yritysten ylläpitämät ulkoilumahdollisuudet sekä sisäliikuntapaikat. Tällä hetkellä tietojen saanti kohteista on hajallaan, eikä nykyiset karttapalvelut palvele riittävän kattavasti. Tarvitsemme apua yhdistyksiltä ja yrityksiltä, jotta saamme kaikki kohteet kartalle ennen kartan julkistamista!

Uuteen karttaportaaliin tulee sekä sulan maan aktiviteetit että talviaktiviteetit, maksulliset ja maksuttomat palvelut. Ulkoilumahdollisuudet käsitetään laajasti, ja ne voivat olla esimerkiksi luontopolkuja, uimapaikkoja, ratsastustalleja, palloilukenttiä, koirapuistoja, leikkipuistoja, tulipaikkoja, hiihtolatuja tai vaikka pulkkamäkiä.

Toivomme ulkoliikuntapaikkojen ylläpitäjien käyvän katsomassa, löytyvätkö kohteet jo Kemiönsaaren kunnan tämän hetkiseltä kartalta:

  1. Mene osoitteeseen https://kimitoon.karttatiimi.fi/(siirryt toiseen palveluun).
  2. Valitse vasemman puoleisesta sarakkeesta ”Aineistot” ja valitse sen jälkeen Liikuntapalveluiden alta tasot ”Liikuntapaikat” ja ”Liikuntareitit”.
  3. Lähennä karttaa ylläpitämienne palveluiden sijaintiin.
  4. Mikäli kohde löytyy kartalta, on kartalla punavalkoinen ikoni. Sitä klikkaamalla aukeaa lisätietoja kohteesta.

Mikäli ylläpitämänne kohde puuttuu kartalta tai kohteen lisätiedoissa on puutteita, ole yhteydessä Sanna-Mari Kunttuun: sanna-mari.kunttu@kimitoon.fi tai puh. +358406706138 tämän vuoden puolella, jotta saamme tarvittavat kohdekuvaukset tehtyä ennen karttaportaalin julkaisemista. Myös valokuville kohteista on huutava pula.

Tulossa olevaan karttaportaaliin tulee nykyisen kartan tietojen lisäksi kohteista lyhyt kohdekuvaus, valokuvia, esteettömyystietoja ja reiteistä reittikarttojen tulostusmahdollisuus. Tiedot tulee ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Mikäli yhdistyksellänne/yrityksellänne on kuvia ylläpitämistänne kohteista saatte mielellään lähettää ne meille.

Karttaportaali toteutetaan osana MAKKO-projektia (matkailun kestävä kehittäminen osallistamalla). Hankkeessa keskitytään digitaalisten matkailupalveluiden kehittämiseen ja saavutettavuuden lisäämiseen sekä edistetään matkailusesongin pidentymistä ja ympärivuotisia aktiviteetteja yhdessä matkailuyrittäjien ja yhdistysten kanssa.

Lisätietoa