Siirry sisältöön

Lajitteluasemat siirtyvät marraskuun alussa talviaukioloaikoihin

Tiedote. Julkaistu: 31.10.2023, 08:15 
Lounais-Suomen Jätehuolto

Haravointijätekausi päättää perinteisesti vilkkaan sesongin Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) lajitteluasemilla. Asemilla siirrytään marraskuun alusta talviaukioloaikoihin, jotka ovat voimassa aina maaliskuun loppuun saakka.   

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) lajitteluasemat siirtyvät talviaukioloaikoihin keskiviikkona 1. marraskuuta. Muutokset aukioloissa näkyvät lajitteluasemilla aukioloaikojen supistumisella.

– Aukioloajat mukailevat vuodenaikaista vaihtelua lajitteluasemien asiakasmäärissä. Talvikauden alkaessa kävijämäärät putoavat neljänneksellä. Sydäntalvella asiakkaita on noin kolmasosa kesäkauden huippusesonkiin verrattuna, kertoo LSJH:n materiaalipäällikkö Marko Kokkonen.

LSJH:lla on 13 lajitteluasemaa aina Utöstä Uuteenkaupunkiin. Lajitteluasemilla otetaan maksutta vastaan muun muassa kotitalouksien vaarallista jätettä (kerralla maks. 50 kiloa/litraa), kaiken kokoista sähkölaiteromua, metalliromua, pakkausjätteitä, puujätettä, haravointijätettä ja poistotekstiiliä. Lisäksi asemilla otetaan hinnaston mukaan vastaan kaikenlaista siivous- ja remonttijätettä.

LSJH:n lajitteluasemien aukioloajat talvikaudella

LSJH:n lajitteluasemat Kemiönsaarella palvelevat 1.11.2023–31.3.2024 seuraavasti:

  • Kemiönsaaren lajitteluasema, Storkärrintie 99, Genböle: ma ja ke klo 13–18.

Muut lajitteluasemat: