Siirry sisältöön

Tietoiskut yrittäjille ympäristöön liittyvästä sääntelystä

Tervetuloa kuulemaan, miten muuttuva ympäristösääntely vaikuttaa yrityksesi toimintaan!

Next Level – Nokka kohti muutosjoustavaa ja kestävää kasvua -hanke järjestää kolme tietoiskua ympäristöön liittyvästä sääntelystä. Tietoiskut keskittyvät vastuullisuuteen liittyvään sääntelyyn ja kokoavat yhteen lainsäädännössä tapahtuvia muutoksia, jotta pystyt saamaan kokonaiskuvan mitä yritykseltäsi odotetaan tulevaisuudessa.

21.11.23 tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös paikan päällä Turun ammattikorkeakoulussa EduCityssä (Joukahaisenkatu 7, Turku) tilassa EDU 1089 Maskulin. Paikalla on tällöin Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimiston päällikkö Saara Nuotio-Coulon. Tule keskustelemaan Saaran kanssa EU:n lainsäädännön kiemuroista.

Aika:

21.11. klo 9–10.30 (paikan päällä ja online)

28.11. klo 9–10 (online)

19.12. klo 9–10 (online)

Mikäli et pääse kaikkiin tietoiskuihin mukaan, saat tallenteen tietoiskuista myöhemmin sähköpostiisi.

Ilmoittaudu ympäristösääntelyn tietoiskuihin täällä: Lyyti.fi.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)