Siirry sisältöön

Lämpimät onnittelut Axel-palkintojen saajille!

Kemiönsaaren kunta jakoi jokavuotiset Axel-palkinnot 12.6. Sagalundin museon Aistien puutarhassa. Palkinnonsaajat palkittiin heidän edellisen vuoden saavutuksistaan sekä positiivisen ilmapiirin luomisesta Kemiönsaarella.

Palkinnot jaettiin seuraaville henkilöille ja yhdelle organisaatiolle:

Pontus Anckar kielitoimisto Swe-viestinnästä haastatteli palkinnonsaajia ja kirjoitti juttusarjan heidän ajatuksistaan palkintoon liittyen. Esittelemme yhden palkinnonsaajan joka perjantai klo 8 näillä sivuilla. Muista lukea kaikki artikkelit: jokaisella palkitulla on jotain mielenkiintoista ja lukemisen arvoista kerrottavanaan!

Kaikki kemiönsaarelaiset voivat vuosittain nimetä ehdokkaita Axel-palkintojen saajiksi. Vuonna 2024 voittajat valitsi kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta.

Lue palkinnonsaajien haastattelut täällä!