Västanfjärdin entinen kunnantoimisto

Kiinteistö

Västanfjärdin entinen kunnantoimisto Norrlammalan kylässä, Lammalantie 105, 25830 Västanfjärd. Lohkomaton alue kiinteistöstä Vårdbacka (322-532-4-2). Samalla kiinteistöllä on paloasema, joka jää myyjän omistukseen.

Pinta-ala

N. 1 400 m2.

Sijainti

Kiinteistö sijaitsee Lammalassa. Etäisyys Turkuun n. 80 km ja Helsinkiin n. 165 km.

Kiinteistö sijaitsee Lammalan kyläkeskuksessa, joka on entisen Västanfjärdin kunnan keskus. Kylässä on päivittäistavarakauppa, vanhustenhuollon palveluasuntoja ja apteekki. Kirkko, seurakuntakoti, nuorisoseurantalo ja urheilukenttä (tennis) ovat n. 1 kilometrin etäisyydellä. Kunnan pienvenesatama on n. 1,5 kilometrin etäisyydellä. Lammala on rauhallinen kylä, jossa palvelu, isot metsäalueet ja saaristo ovat lähellä. Koko Västanfjärdin alue on tunnettu vahvasta talkoohengestään, ja kunnanosassa toimii aktiivinen kylätoimikunta.

Kaavoitus

Alueella on voimassa Lammalan asemakaava, joka on hyväksytty 29.9.2014. Tonttia koskeva kaavamerkintä on AL (asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue). Rakennusoikeus on e = 0,4 ~ 560m2.

Rakennukset

Entisessä kunnantoimistossa on n. 250 m2 kerrosalaa ja lisäksi n. 150 m2 kellaritilaa. Kellarikerroksessa on n. 30 m2 asunto, kaksi autotallia, Västanfjärdin kunnan arkisto ja muuta säilytystilaa. Pohjakerroksessa on 10 huonetta ja kaksi WC:tä. Ullakkokerroksessa on n. 50 m2 asunto. Rakennus on rakennettu hirrestä ja siinä on puurakenne, peltikatto ja betonisokkeli.

Muuta

Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon.

Entisessä kunnantoimistorakennuksessa on yhteinen lämpöverkosto paloaseman ja kirjastorakennuksen kanssa. Hiljattain asennettu näiden kolmen rakennuksen lämmönvaihtaja on sijoitettu paloasemaan, ja johtoverkoston käyttö tulee huomioida myynnissä.

Myyntihinta

90 000 euroa

Myynti

Tontin määräala ja kerrosalat ovat vain suuntaa antavia.