eVarhaiskasvatusportaali

Kemiönsaaren kunnan varhaiskasvatuspalvelut ovat käytössäsi eVarhaiskasvatus-portaalin kautta. Palveluihin kuuluvat päivähoito ja esikoulu. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta. Portaaliin kirjaudutaan pankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Päivähoitopaikan haku

Ennen uuden toimintavuoden alkua järjestetään keskitetty haku. Päivähoidon toimintavuosi alkaa 1. elokuuta ja loppuu 31. heinäkuuta. Hakuaika on 1–15.3.2018.

Haettaessa paikkaa päivähoitoon joka alkaa muuna ajankohtana kuin toimintavuoden alusta, hakemus on jätettävä viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon alkua. Jos hoitopaikan tarve on äkillinen vanhemman saatua työpaikan tai opiskelupaikan lyhyellä varoitusajalla, hakemus tulee jättää viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon alkua. 

Yksityisen päivähoitopaikan haku

Hakemus yksityiseen päivähoitoon tehdään hakemalla palveluseteliä.

Ilmoittautuminen esikouluun

Kalenterivuonna kuusi vuotta täyttävät lapset tulee ilmoittaa esikouluun. Hakuaika on 1–15.3.2018. Esikoulu on maksuton.

Tee erillinen päivähoitohakemus jos tuleva esikoululapsi tarvitsee esikoulun lisäksi täydentävää hoitoa.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

Hoitoajat on ilmoitettava jatkossa sähköisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen tarvetta jonka jälkeen hoitoajat lukitaan. Jos hoitoaikailmoituksiin tulee äkillisiä muutoksia, esim. lapsen sairastuminen takia, ilmoita siitä lapsen hoitopaikkaan puhelimitse. 

Laskutus tapahtuu hoitosopimuksen perusteella. Mikäli toteutuneet päivät ylittyvät, hoitosopimuksen muutoksesta keskustellaan.

Huoltaja ilmoittaa palvelussa myös ne ajat jolloin lapsi on esikoulussa.

Päätökset

Portaalissa voit nähdä päivähoitotoimiston tekemät lastasi koskevat päätökset.