kulturvan

Kulttuuriystävät Kemiönsaarella


Kulttuuriystävä toimii vapaaehtoisena tukena kanssaihmisille. Kulttuuriystävän kanssa vieraillaan kulttuuritapahtumissa, museoissa, elokuvateattereissa tai kursseilla. Kulttuuriystävätoiminta auttaa vähentämään yksinäisyyttä yhteiskunnassa kulttuurin avulla. 

Ryhdy kulttuuriystäväksi

Johdatus ystävätoimintaan on ilmainen lyhytkurssi, joka on suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille kulttuuriystävätoiminnasta kiinnostuneille Kemiönsaarella.

Kurssin aikana osallistujat oppivat ystävätoiminnasta olennaisen. Yhden päivän kestävän kurssin jälkeen pääset halutessasi mukaan Punaisen Ristin ystävätoimintaan. Kurssille voi osallistua myös puhtaasta mielenkiinnosta ilman, että sitoutuu ystävätoimintaan.

Käytyäsi kulttuuriystäväkurssin voit toimia vapaaehtoisena tukena kanssaihmisille. Vierailette yhdessä kulttuuritapahtumissa, museoissa, elokuvateattereissa ja kursseilla. 

Kulttuuriystävätoimintaa järjestävät yhteistyössä Kemiönsaaren kunta, Punainen Risti ja Sagalund.

Lue lisää kurssista täällä.

Haluatko tavata kulttuuriystävän?

Onko arkesi yksinäinen? Oletko uusi saarella, ja kaipaat sosiaalista verkostoa ympärillesi? Kultuuriystävätoiminnan kautta voit löytää seuraa elokuviin, museoon, kirjastoon tai vaikka ravintolaan tai pyöräilyretkelle. Ota yhteyttä Punaiseen Ristiin, niin saat lisätietoja.