DJI_0785

Elinkeino- & yrityspalvelut

Kemiönsaaren kunta kannustaa yhteistyöhön ja verkottumiseen, kasvuun ja uusiin työtilaisuuksiin, uusiin yrityksiin sekä uusiin yrittäjyyksiin. Kunnalla on toimitiloja ja tontteja ja avustamme sinua löytämään tarvitsemasi.

Kunnan yritystoimintaan osoittamat resurssit: yritysneuvonta (uudet yritykset, tontit, tilat, yritystuet ym.), markkinointi (kampanjat, messut) ja matkailutiimi (matkailuelinkeinot). Lisäksi kunta haluaa palvella joustavasti rakennus- ja kaavoitusasioissa.

Elinkeinokysymyksiä kunnassa valvoo elinkeinolautakunta, ja niiden hoidosta vastaa kehitysosasto yhteistyössä kunnan muiden osastojen kanssa. Pyrimme edistämään Kemiönsaaren olemassa olevan elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä sekä luomaan edellytyksiä uusille yrityksille.

Kemiönsaarella on oma elinkeinotiimi, joka käsittelee elinkeinoelämään liittyviä kysymyksiä. Tiimi koostuu paikallisista yrittäjistä ja kunnan edustajista, ja se kokoontuu nelisen kertaa vuodessa.

Kemiönsaaren kunnanhallituksen kaikissa päätöksissä tehdään elinkeinovaikutusten arviointi.

Uutiskirje

Siirrä yritystoimintasi Kemiönsaarelle!

Meillä on tilaa sekä asunnoille että yrityksille. Kemiönsaari tarjoaa hyvät edellytykset kaikenlaisille yrityksille – Kemiönsaarelta on vain tunnin ajomatka Turkuun ja kahden tunnin ajomatka Helsinkiin, ja Taalintehtaalla on kahdeksan metriä syvä satama.