Siirry sisältöön

Vänö Ohoj! -yhteislauluristeily Eugenialla

Aika:
klo -
Paikka:
Kasnäsin vierasvenesatama
Osoite:
Meripuistontie 2, 25930 Kasnäs
Hinta:
70€/35€
Järjestäjä:
Spelmän ohoj ry & Vänö Vänner rf
Puhelin:
0503286870

Tällä risteilyllä kaikki saavat laulaa sydämensä kyllyydestä! Esilaulajapelimannit Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero pitävät huolen siitä, että laulu raikaa niin laivan kannella kuin saarellakin. Unohtumattomalle retkelle voi kuitenkin lähteä, vaikkei laulaa haluaisikaan – istahda kannelle ja nauti saaristotuuliin sekoittuvista sävelistä!

Jahti Eugenia lähtee Kasnäsin vierasvenesatamasta klo 10. Älä pelkää, ettet löydä alusta, sillä korkeamastoinen perinnejahti näkyy satamassa kauas! Purjehdimme n. kahden tunnin ajan Vänöseen. Purjehduksen aikana käytössäsi on WC, ja sateen sattuessa voi hakeutua suojaan aluksen sisätiloihin. Matkan aikana pelimannit virittelevät soittimensa ja herättelevät osallistujien lauluintoa.

Vänöllä vietetään n. 3 tuntia, jonka aikana on mahdollisuus tutustua saaren nähtävyyksiin, syödä lounasta kesäkahvila Strandhuggetissa sekä osallistua yhteislaulutapahtumaan.

Eugenia palaa Kasnäsin vierasvenesatamaan klo 18. Paluupurjehduksella aluksen miehistö kertoo perinnejahdista ja sen historiasta ja tarjoaa pullakahvit – ja yhteislaulut tietenkin raikuvat!

Hinnat:
Aikuiset 70 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 35 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, pullakahvit paluumatkalla, yhteislaulua kannella ja saaressa.

Spelmän Ohoj! -risteilyt kesällä 2024

Perinnejahti Eugenia kyydittää kesän 2024 aikana kaiken kaikkiaan viidelle ainutkertaiselle retkelle Vänön ja Vänoxan saarelle, joiden aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä ja meritunnelmasta. Jokainen risteilypäivä on erilainen, sillä Spelmän Ohoj! -duo Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero ovat kutsuneet vieraikseen kansanmusiikin taitajia ja laatineet kiehtovia teemapäiviä. Soitto soi niin laivan kannella kuin saaressakin, ja vielä paluun jälkeenkin on mahdollisuus nauttia iltakonserteista Taalintehtaan Ullman’s Villassa!

(Tapahtuman kuva: St. Emppu, Norpas Festival)