Siirry sisältöön

Viestintä

Viestinnän tehtävänä on tehdä kunnan toimintaa ja palveluita tunnetuksi sekä viestiä palveluiden käytöstä ja vaikuttamismahdollisuuksista. Kerromme myös, miksi Kemiönsaaren kunta on houkutteleva niin asuin- ja toimintaympäristönä kuin matkailukohteena vuodesta toiseen.

Kunta käyttää useita viestintäkanavia ja -menetelmiä, kuten esimerkiksi kemionsaari.fi ja visitkemionsaari.fi, sosiaalisen median kanavat, tiedotteet, ilmoitukset, asukastilaisuudet sekä painotuotteet.

Lehdistökuvat

Kuvapankin kuvia saa käyttää vapaasti vierailukohteiden esittelyissä mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty. Mainitse kuvaajan nimi (jos mainittu kuvan tiedoissa) sekä Kemiönsaaren kunta käytön yhteydessä. Mahdolliset tarkemmat tiedot kuvien käytöstä löydät kuvapankista jokaisen kuvan alta.

Muita kuvia koskevat tiedustelut voidaan suunnata viestintään tai matkailuun.

Kemiönsaaren kunnan logo

Kemiönsaaren logo perustuu kunnan viralliseen vaakunaan. Uusi logo on tyylitelty
ja päivitetty nykyaikaan Kemiönsaaren pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Kunnan logoa käytetään Kemiönsaaren kunnan omassa viestinnässä ja markkinoinnissa sekä hankkeiden ja yhteistyökumppaneiden viestinnässä ja vastaavassa tarkoituksessa. Jos kunnan logoa halutaan käyttää muissa asiayhteyksissä, ota yhteyttä viestintään.

Kemiönsaaren kunnan vaakuna

Kemiönsaaren kunnan vaakunan(siirryt toiseen palveluun) on suunnitellut Olof Eriksson, ja se oli aiemmin Dragsfjärdin kunnan käytössä. Vaakunaa käytetään virallisissa tai juhlavissa yhteyksissä, joihin logotunnus ei sovellu, ja esimerkiksi kunnan lipuissa.

Kunnan vaakuna kuvataan seuraavasti: “Sinisessä kentässä kultainen potkuri vinoristikkäin. Tunnus kuvaa merenkulkua ja rautateollisuutta (Taalintehdas, Björkboda).”

Sosiaalinen media

Kunta on mukana sosiaalisessa mediassa voidakseen sitä kautta kertoa toiminnastaan, lisätä kunnan saavutettavuutta ja jakaa tietoa, joka helpottaa asukkaiden arkea.

Kunnan some-kanavat

Pelisäännöt

Poistamme päivitykset ja kommentit, jotka sisältävät:

  • panettelua, henkilökohtaisia hyökkäyksiä tai solvauksia
  • kiihottamista kansanryhmää vastaan, seksistisiä kommentteja tai muuta häirintää
  • laittomia väkivaltakuvauksia tai pornografista materiaalia
  • yllyttämistä rikokseen
  • tekijänoikeudella suojatun materiaalin luvatonta käyttöä
  • kirosanoja ja muita säädyttömyyksiä
  • salassa pidettäviä tietoja tai henkilötietoja.

Voimme myös poistaa kommentit, jotka eivät liity aiheeseen tai sisältävät huhuja ja spekulointia.

Asiattomat viestit poistetaan ylläpidon toimesta, ja toistuvasti ohjeita rikkovan käyttäjän viestintä voidaan estää. Viestin poistamisesta ja estosta ei ilmoiteta kirjoittajalle.

Viestintäohje

Viestintäohje päivitetään vuoden 2023 aikana.