Siirry sisältöön

Kirjastot

Kemiönsaaren kunnankirjastoon kuuluvat Taalintehtaan, Kemiön, Västanfjärdin ja Hiittisten kirjastot. Blanka-kirjastokortilla voit lainata kaikissa Blanka-kirjastoissa sekä varata kirjoja mistä tahansa Blanka-kirjastosta.

Blanka on Turunmaan kuntien Kemiönsaaren ja Paraisten välinen kirjastoyhteistyö. Blankan yhteinen tietokanta mahdollistaa pääsyn laajaan ja monipuoliseen aineistovalikoimaan sekä nopeaan lainauspalveluun. Blankan tavoitteena on parantaa kirjastojen palvelutasoa saaristossa sekä helpottaa etätyöskentelyä, opiskelua ja pienyritysten toimintaa. Blanka tekee aktiivisesti yhteistyötä mm. koulujen ja yhdistysten kanssa.

Taalintehtaan omatoimikirjasto

Taalintehtaan kirjasto toimii perinteisten aukioloaikojen lisäksi myös omatoimikirjastona. Se tarkoittaa, että kirjastossa voi käydä asiakaspalveluaikojen ulkopuolella joka päivä klo 8–20.

Taalintehtaan kirjaston henkilökunta palvelee arkipäivisin, palveluajat Blanka.fi.(siirryt toiseen palveluun)

Ovi aukeaa kirjastokortilla ja tunnusluvulla

Omatoimikirjastoon pääsee sisään kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Tunnusluku on sama, jolla kirjaudutaan itsepalveluautomaattiin ja verkkokirjastoon. Mikäli asiakkaalla ei vielä ole tunnuslukua, sen saa kirjastosta esittämällä kirjastokortin ja henkilötodistuksen. Kirjaston ulko-oven vieressä on lukijalaite, joka ohjeistaa kirjautumisessa.

Tutustu omatoimikirjastoon Krister Tåågisen kanssa tästä(siirryt toiseen palveluun)!

Krister Tååginen muistuttaa myös, että kaikki ovat tervetulleita kirjastoon(siirryt toiseen palveluun)