Siirry sisältöön

Uusi tapahtumakalenteri – näin sitä päivitetään!

Päivitetty 28.6.2023

Uuden verkkosivustomme julkaisun myötä meillä on nyt myös upouusi tapahtumakalenteri. Kiitos, että käytätte sitä jo nyt niin ahkerasti! Kalenteri on siirretty aiemmalta Visit Kimitoön -sivulta osoitteeseen https://www.kimitoon.fi/tapahtumat/. Painike on nyt täällä:

Lisätiedot & vinkit

  • Muista antaa riittävästi tietoa, jotta ulkopuolinenkin saa selville, millaisesta tapahtumasta on kyse.
  • Jos tapahtuma on toistuva ja sen sisältö pysyy samana, syötetään vain yksi tapahtuma. Tapahtuman alkamispäiväksi määritetään tapahtumasarjan ensimmäinen kerta ja päättymisajaksi viimeinen kerta. Tarkenna tekstissä myös eri päivämäärät ja kellonajat. Näin tapahtuma on näkyvissä, mutta se ei täytä kalenteria vastaavilla tapahtumilla.
  • Jos on toistuvia tapahtumia, jotka kuitenkin eroavat toisistaan merkittävästi, voi syöttää useita tapahtumia, mutta asettaa eri kuvat kullekin yksittäiselle tapahtumalle.
  • Jos on tapahtuma, johon osallistujien on ilmoittauduttava, aseta tapahtuman päättymispäiväksi viimeinen ilmoittautumispäivä ja ilmoita tekstissä selvästi, milloin tapahtuma järjestetään.
  • Tapahtuma ei lähettämisen jälkeen näy verkkosivustolla heti, vaan vasta kun olemme hyväksyneet sen. Pyrimme hyväksymään tapahtumat mahdollisimman pian. Kun tapahtuma on lähetetty, sitä ei voi itse enää korjata, mutta mahdolliset korjaukset voi lähettää osoitteeseen jill.karlsson@kimitoon.fi tai wilma.stenstrom@kimitoon.fi.

Ota yhteyttä