Siirry sisältöön
Lapset valkoisissa ja mustissa pelipaidoissa pelaavat jalkapalloa.

Ilmoittautuminen kunnan kerhoihin Suomen harrastamisen mallin mukaan on nyt auki!

Suomen harrastamisen malli antaa lapsille ja nuorille uusia harrastusmahdollisuuksia.

Kemiönsaaren kulttuuri- ja vapaa-ajan osastolle on myönnetty 60 000 euroa lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämiseen. Tuen avulla kunta järjestää maksutonta harrastustoimintaa kaikissa seitsemässä peruskoulussa lukuvuonna 2023–2024. Kerhoja tulee olemaan yhteensä noin 30. Tuen on myöntänyt aluehallintovirasto.

Ilmoittautuminen on auki 18.8 – 30.8.2023. Kerhot alkavat viikolla 36, paitsi Keskuskoulun liikuntakerho, joka alkaa viikolla 37. Kokkikerho alkaa myöhemmin syksyllä, ilmoitamme ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä.

Lue lisää ja ilmoittaudu kerhoihin: