Siirry sisältöön

Kemiönsaaren aktiviteettikartan ja Söderlångvikin gravelpyöräreitin julkistamistilaisuus 3. toukokuuta

Tervetuloa kuulemaan uudesta Kemiönsaaren kaikki sulan maan ja talven ulkoliikunta- ja retkeilykohteet kokoavasta karttaportaalista. Karttaportaali auttaa löytämään ulkoilukohteiden äärelle, ja saat tilasuudessa vinkkejä miten asukkaana, vapaa-ajan asukkaana, yrittäjänä tai yhdistyksen edustajana saat parhaat hyödyt karttaportaalista. Samassa tilaisuudessa julkistamme uuden Söderlångvikista lähtevän uuden hiekkateitä kulkevan pyöräreitin sekä Kemiönsaaren aktiviteetteihin liittyvän valokuvakilpailun.

Julkistamistilaisuus järjestetään Söderlångvikin kartanon Vaunumuseossa perjantaina 3. toukokuuta klo 14–16.


Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, joita Kemiönsaaren ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet kiinnostavat. Huomioithan, että tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Julkistustilaisuuden jälkeen klo 16–18 on mahdollista osallistua seikkailu- ja gravelpyöräilijä Toni Lundin opastamaan pyöräretkeen uudella hiekkatiereitillä. Myös retkelle on ennakkoilmoittautuminen.

Lisätietoa ja ilmoittautumislomake:

https://www.kemionsaari.fi/tapahtumat/kemionsaaren-aktiviteettikartan-ja-soderlangvikin-gravelpyorareitin-julkistamistilaisuus/