Siirry sisältöön

Kemiönsaaren keskuskoulu

Kemiönsaaren keskuskoulu on suomenkielinen koulu luokille 1–9. Koulun slogaani: pieni suuri koulu!

Visiomme

Kemiönsaaren keskuskoulu on yhtenäiskoulu, jossa jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet otetaan huomioon pienessä, yhteisöllisessä ja joustavassa kaksikielisessä ympäristössä.

Arvomme

Aktiivisuus

Keskuskoulu pyrkii aktiivisesti osallistamaan oppilaita koulun arjessa. Koulussa on aktiivinen oppilaskunta- ja tukioppilastoiminta. Liikkuva koulu ja toiminnallinen oppiminen tuovat aktiivisuutta koulupäiviin ja tukevat oppilaiden fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Teemme myös yhteistyötä koulun eri sidosryhmien kanssa.

Avoimuus

Keskuskoulu on monikulttuurinen koulu, joka toimii kaksikielisessä kunnassa. Teemme sujuvaa yhteistyötä kieliryhmistä riippumatta muiden koulujen ja toimijoiden kanssa. Aktiivinen vanhempainyhdistys on myös mukana koulun toiminnassa.

Uudistaminen

Keskuskoulun toimintakulttuuri on jatkuvasti kehittyvä ja uudistuva. Oppilaiden ainutlaatuisuus, vahvuudet ja oikeus hyvään opetukseen voidaan huomioida pienissä opetusryhmissä. Opettajat ja henkilökunta kokeilevat rohkeasti uutta ja kehittävät jatkuvasti ja suunnitelmallisesti ammattitaitoaan.

Identiteettimme

Kemiönsaaren keskuskoulussa jokainen oppilas saa oppia yksilöllisesti pienissä opetusryhmissä kaksikielisessä ympäristössä.

Tuemme oppilaita kasvamaan hyvällä itsetunnolla varustetuiksi, omia vahvuuksia tunnistaviksi ja hyödyntäviksi kansalaisiksi.

Ota yhteyttä