Siirry sisältöön

Taalintehtaan koulu

Taalintehtaan koulu on suomenkielinen koulu luokille 1–6. Koulun slogaani: TTK – turvallinen tulevaisuus kaikille!

Visiomme

Koulu kaikille: tavoitteena suvaitsevainen, ympäristötietoinen, vastuuntuntoinen ja kielitaitoinen maailmankansalainen.

Arvomme

Aktiivisuus

Taalintehtaan koulu on liikkuva koulu, jossa oppilaita kannustetaan aktiivisiksi toimijoiksi monikielisessä ja -kulttuurisessa ympäristössä. Moninainen ja kaunis luonto; suot, meri järvet ja metsä tarjoavat koululaisille runsaasti erilaisia tutkimuskohteita. Toiminnallinen ja osallistava oppiminen tukee lapsen monipuolista hyvinvointia.

Avoimuus

Kodin ja koulun saumaton yhteistyö yhteisten asioiden, kuten lasten ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta takaa turvallisen koulutien jokaiselle. Koulullemme on tärkeää ylläpitää avointa ja luottavaa ilmapiiriä oppilaiden, huoltajien ja henkilökunnan välillä. Koulumme tekee yhteistyötä ruotsinkielisten koulujen ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Uudistaminen

Taalintehtaan koululla toteutetaan positiivista kokeilukulttuuria. Oppilaat, huoltajat ja koulun henkilökunta osallistuvat yhdessä koulumme kehittämiseen.

Identiteettimme

Taalintehtaan koulu on pieni, lämminhenkinen yhteisö, jolle leimaa antavia piirteitä ovat joustavuus, yhteisöllisyys, yli luokkarajojen työskentely ja positiivinen kokeilukulttuuri.

“Meillä ei ehkä ole kaikkea yhteensä, mutta yhdessä meillä on kaikki.”

Ota yhteyttä