Siirry sisältöön

DIT-Centerin yrityskeskus

DIT-Centerin yrityskeskus tarjoaa monipuolista toimitilaa yrityksellesi Taalintehtaan keskustassa, Kemiönsaaren aktiivisessa ja yritysystävällisessä saaristokunnassa.

Täältä on hyvät liikenneyhteydet ja lyhyet etäisyydet etelärannikon metropoleihin. Valsverksholmenin teollisuusalue(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Taalintehtaaan satama(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) sijaitsevat DIT-Centerin läheisyydessä. Kaunis saaristoluonto tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen harrastetoimintaan työn ohella.

DIT-Centerin yrityskeskus, Masuunintie 5, 25900 Taalintehdas

Dalsbostäder Oy Ab / DIT-Center
Roger Sjöqvist
Masuunintie 5, 25900 Taalintehdas
040 530 3584
roger.sjoqvist@ditcenter.com

Etätyötilat

Tarvitsetko huoneen, jossa voit työskennellä rauhassa muutamana päivänä viikossa tai vaikkapa vain muutaman tunnin ajan? DIT-Centerin toimistohotellissa on nyt mahdollisuus ilmaiseen drop in -kokeiluun.

Tarjolla on kolme valmiiksi kalustettua toimistohuonetta Taalintehtaan keskustan tuntumassa. Toimistohotellissa käytössäsi on langaton verkko sekä keittiö, jossa voi keittää omat kahvit tai teet. Enintään kolme päivää varausta kohden.

Haluatko vuokrata huoneen tai tilan edullisesti kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi? Ota yhteyttä!

Hostelli

DIT-Centerin tiloissa sijaitsee viihtyisä kerroshostelli, jota voi hyödyntää mm. työntekijöiden tai asiakkaiden majoitukseen. Kerroshostelli soveltuu mm. erilaisten tapahtumien, seminaarien tai muun yhteiselon tapahtumapaikaksi. 12 vuodepaikan hostellimme saunaosasto, seurusteluhuoneemme ja ruokasali tarjoavat mukavat ja viihtyisät mahdollisuudet saunomiseen, päivällisille, tai seurusteluun esimerkiksi asiakastapaamisen yhteydessä, tai miksipä ei esimerkiksi kalastusmatkan jälkeen?

Roger Sjöqvist
Masuunintie 5, 25900 Taalintehdas
040 530 3584
roger.sjoqvist@ditcenter.com