Siirry sisältöön

Saarenmoista elämää

Rauhallisempi elämänrytmi, saaristoluonto ja turvallisuus luovat täydellisen paikan, jota kutsua kodiksi. Kemiönsaaren kaunis ja monipuolinen saaristoluonto onkin asukkaidemme mukaan tärkein muuttopäätökseen vaikuttava tekijä. Täällä jonotetaan vain traktoreiden takana ja ilmapiiri on rento. Eikö kuulostakin aika saarenmoiselta?

Kemiönsaari on viihtyisä ja turvallinen asuinpaikka. Paikkakunnan elinvoimaiset kylät ja merelliset maisemat ovatkin houkutelleet paljon uusia asukkaita paikkakunnalle viime vuosina. Täällä voit toteuttaa unelmasi kodista saaristomaisemissa tai nauttia rauhallisesta arjesta luonnon ja hyvien palvelujen äärellä.

Paikkakunta tarjoaa monipuolisen ja kauniin luonnon rehevine metsineen ja ulkosaariston karuine kalliosaarineen. Kemiönsaaren kunnasta löytyy monipuoliset palvelut, runsas kulttuuritarjonta ja paljon erilaista vapaa-ajantoimintaa. Paikkakunnan nähtävyyksiin kuuluvat mm. Bengtskärin majakka, Örön linnakesaari, Taalintehtaan ruukkikylä, Saaristomeren kansallispuisto, Söderlångvikin kartano, Högsåra sekä saaristokylät Hiittinen ja Rosala.

Omakotitontit

Löydä unelmatonttisi Kemiönsaaresta! Asemakaava-alueilla sijaitsevia vapaita tontteja on saatavilla koko kunnan alueella. Kaikille tonteille on rakennettu kunnallistekniikka.

Tutustu muuttajatarinoihin!

Kristiina ja Ville

Ihmiset, luonto ja historiallinen ruukkimiljöö tekivät Kristiinaan ja Villeen vaikutuksen. Nyt he asuvat viehättävässä puutalossa meren läheisyydessä, Suomen kauneimmassa saaristossa.

Erika ja Mikael

Turvallinen kasvuympäristö lapsille ja parempi elämänlaatu houkuttelivat Mikaelin ja Erikan palaamaan kotiseudulleen. Kemiönsaarella on myönteinen yrittäjäilmapiiri ja runsaasti vapaa-ajan toimintaa tarjolla koko perheelle.

Sari ja Tuomo

Viihtyisä vanha koulutalo ja sijainti sopivan matkan päässä Helsingistä ja Turusta saivat Tuomon ja Sarin muuttamaan Kemiönsaarelle. He arvostavat erityisesti kaksikielisyyttä ja lähellä olevia palveluita.

Myytävät kiinteistöt ja vuokra-asunnot

Myytävissä olevat asunnot ja mökit löydät palveluista Lokal1.fi(siirryt toiseen palveluun), Etuovi.com(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Oikotie.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Vuokra-asunnot löydät Vuokraovi.com(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)– ja Lokal1.fi(siirryt toiseen palveluun)-palveluista, ja kodinomaista loma-asumista voit kokeilla vuokraamalla majoituksen Airbnb:n kautta.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 

Kemiönsaaren kunnan tytäryhtiöt tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet vuokra-asumiseen Taalintehtaalla ja Kemiössä.

Dahlby Solstrandin tontit

Cilla Huldén | OP Koti
0503386875
cilla.hulden@op.fi

Vapaa-aika ja ulkoilu

Monet muuttavat Kemiönsaarelle päästääkseen lähemmäs saariston upeaa merellistä ja metsäistä luontoa. Toiset arvostavat saaren kirjavaa kulttuurielämää ja monipuolista ympärivuotista tapahtumatarjontaa. Löydät saariston parhaat nähtävyydet ja monipuoliset aktiviteetit Kemiönsaaren matkailusivustolta(siirryt toiseen palveluun).