Siirry sisältöön

Kunnanhallitus päätti osallistuvan budjetoinnin kohteista: Västanfjärdiin näköalatorni ja Dragsfjärdin leikkipuistoa kunnostetaan

Kemiönsaaren kunnanhallitus päätti kokouksessaan maanantaina 17.4. mm. seuraavista asioista:

Osallistuva budjetointi 2023: Kunnanhallitus päättää, että osallistuvaan budjetointiin varattu 30 000 euron määräraha käytetään seuraavasti:

Kotouttamisohjelma: Kunnan kotouttamisohjelmaa päivitetään terveydenhuollon hyvinvointialueelle siirtymisen ja kotouttamislain päivittymisen myötä. Kunnanhallitus esittää valtuustolle ohjelman hyväksymistä.

Fastighets Ab Kimito Landsbygdsrådet Kiinteistö Oy:n osakkeiden osto: Kemiönsaaren kunta ostaa osakkeita Fastighets Ab Kimito Landsbygdsrådet Kiinteistö Oy:stä, jolla on Kemiössä sijaitseva rakennus Villa Lande. Osakkeiden myötä kunnalle siirtyy kokoustilojen Jansson ja Anderson omistusoikeus. Käydyissä keskusteluissa kunta on ilmaissut kiinnostuksensa hankkia kokoustilat itselleen hyödyntääkseen niitä omassa käytössään ja kehittääkseen tilojen käytettävyyttä kolmannelle sektorille. Kauppahinta on 7 400 euroa.

Hallintosäännön päivittäminen:
 Hallintosääntö muutetaan vastaamaan sen jälkeistä tilannetta, kun sosiaali- ja terveydenhuolto on siirtynyt hyvinvointialueelle. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että hallintosääntöön tehdään esitetyt muutokset ja että hallintosääntö tulee voimaan uudistetussa muodossaan 1.5.2023 alkaen.

Kokouksen pöytäkirjan löydät myöhemmin täältä: