Siirry sisältöön

Kemiönsaaren ja Paraisten seutulinjoille Seutu+ vuorokausilippu

Kesäaikataulukauden alusta Seutu+ lippuvalikoimaan on lisätty Kemiönsaaren ja Paraisten vuorokausilippu. Lipputuote on kehitetty erityisesti matkailijoiden tarpeisiin. Vuorokausilipulla voi tehdä yhden päivän ajan matkoja valitulla seutuliikenteen linjastolla. Osta vuorokausilippu ja lähde tutustumaan saariston kohteisiin!

Kemiönsaaren lipulla voi matkustaa J. Vainion Liikenne Oy:n liikennöimällä seutuliikenteen linjastolla 720-727 Turku-Sauvo-Kemiönsaari ja linjastolla 520 Kemiönsaaren kunnan alueella. Paraisten lipulla voi puolestaan matkustaa LS-Liikennelinjat Oy:n liikennöimällä linjastolla 801, 901-904 Turku-Parainen-Nauvo-Korppoo-Houtskari. Vuorokausilippu ei käy Fölin kaupunkiliikenteessä.

Vuorokausilippu Kemiönsaari ja Parainen maksavat kumpikin 15 euroa/ 24 h. Lipun voi hankkia vain Seutu+ mobiilisovelluksella. Lipun voi ostaa ennakkoon ja sen voi ottaa käyttöön juuri ennen matkan aloittamista.

Linjojen aikataulut löydät seutuplus.fi-sivuston reittioppaasta ja aikataulupalvelusta(siirryt toiseen palveluun).