Siirry sisältöön

Kemiönsaaren naapurustosuunnistus on täydellinen kesäretki

Lähde hauskalle reitille, jonka rasteilla tutustutaan Kemiönsaaren elämään, historiaan ja luontoon.

Suunnistus on kiva tapa erityisesti uusille asukkaille ja vierailijoille tutustua Kemiönsaareen, mutta se ilahduttaa yhtä lailla myös pidempiaikaisia asukkaita. Suunnistukselle voi osallistua koska vain.

Toimi näin:

🔍 Etsi rasteja kartalta ja maastosta

📱 Vastaa kysymyksiin

🎁 Palkintojakin on luvassa!

Tarkemmat ohjeet ja suunnistuskartta 👉 hoods.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Voit suunnistaa koska vain sinulle sopivana aikana ja kiertää niin monta rastia kuin itse haluat. Mukaan tarvitset vain älypuhelimen ja iloista mieltä. Et tarvitse varsinaista suunnistuskokemusta ja seikkailu sopii myös lapsille!