Siirry sisältöön

Tervetuloa senioripäivään Kasnäsiin 14.9.!

Kemiönsaaren kunnalla on ilo toivottaa kaikki Kemiönsaaren seniorit senioripäivään Kasnäsiin 14.9.2023 klo. 10.00-14.30.

Osanottajat saavat itse räätälöidä ohjelmansa. Yksi ohjelmapiste aamupäivällä ja toinen iltapäivällä. Tarjolla olevat ohjelmapisteet ovat: vesijumppa, niska-selkäjumppa, tasapainojumppa, boule, uinti, padel ja kuntosali, linedance, keppijumppa sekä liikkuvuus.

Ohjelma

Linja-autokuljetus tarvittaessa seuraavalla aikataululla: Lähtö klo. 9.00 Kemiön linja-autoasemalta, Vretan kautta, Dragsfjärdin- ja Taalintehtaantietä pitkin (Ruukinhalli klo. 9.30) Kasnäsiin. Osallistujat voivat nousta bussiin matkan varrella. Bussi lähtee takaisin samaa reittiä klo. 14.45.

Ilmoittautuminen verkossa(siirryt toiseen palveluun) tai Joakim Aholle puh. 040 660 9922 viimeistään 8.9. Ilmoittautumisen yhteydessä manitset ohjelmapisteet, erityisruokavalion sekä linja-autokyydityksen tarpeen.

Tilaisuus on ilmainen mutta osallistujat maksavat itse saaristolaisnoutopöydän 15,00 €. Tapahtuman järjestäjä on Kemiönsaaren kunta yhteistyössä Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kanssa. Kasnäsin saaristokylpylä toimii tapahtuman sponsorina.