Siirry sisältöön

Vesikatkos Taalintehtaalla – viimeisimmät päivitykset täältä

Päivitys 3.11. klo 12.30

Kartalla merkityillä kiinteistöillä suositellaan tällä hetkellä keittää ruoanlaitto- ja juomavesi 10 minuutin ajan ennen käyttöä. Ilmoitamme asianomaisille talouksille erikseen, kun tämä ei enää ole tarpeellista.

Päivitys 2.11. klo 16.05

Vesivuoto Taalintehtaalla on nyt korjattu, ja vesijohtoverkoston paine on palautettu, mutta huuhtelutoimenpiteet jatkuvat edelleen useita päiviä. Ollaan erikseen yhteydessä kotitalouksiin, joita vesikatkos edelleen vaikuttaa, milloin veden käyttö voidaan aloittaa uudelleen.

Pahoittelemme viime päivien vesikatkoja ja olemme kiitollisia kärsivällisyydestänne!

Päivitys 1.11 klo 18.45

Vesivuoto on nyt paikannettu ja korjaustyöt alkavat torstaina 2.11. Useimmat alueella asuvat ovat jo saaneet veden takaisin, mutta niille talouksille, joilta vesi puuttuu edelleen, tilanne tulisi korjata torstaina.

Päivitys 1.11. klo 16.15

Vesivuodon paikallistamisen työ on yhä käynnissä, ja täydellisen palautumisen aikataulu on näin ollen vielä epäselvä. Tällä hetkellä asennamme uuden venttiilin, yrittäen palauttaa veden suurimmalle osalle alueen asukkaista, mutta valitettavasti joillekin kotitalouksille vesi ei tämän jälkeenkään ole käytettävissä. Lähetämme myöhemmin tekstiviestin niille, jotka ovat edelleen vaikutuspiirissä, ja pidämme teidät tilanteen tasalla. Kiitos ymmärryksestänne!

Päivitys 1.11. klo 10.55

Vesikatkos Taalintehtaalla jatkuu keskiviikko 1. marraskuuta iltapäivään asti. Työskentelemme yhä vesivuodon paikallistamiseksi Taalintehtaalla, liikuntahallin alueella. Koko alue on merkitty kartalle. Koulut saavat apua, mutta yksityishenkilöiden on valitettavasti odotettava, kunnes vuoto on korjattu.

Päivitämme tilannetta.