Siirry sisältöön

Tule tapaamaan Resurssikeskuksen neuvonta-auto tiistaina 7.11

Liikkuvan resurssikeskuksen neuvonta-auto on vihdoin tulossa Kemiönsaareen! Tiistaina 7.11. auto pysähtyy Kärrassa K-Kärran edustalla klo 10-11.30 ja Lammalassa K-Knalliksen edustalla klo 13-14.30.

Pysäkeillä tavattavissa Varhan ikääntyneiden palveluohjaaja Patricia Simola, Liikkuvan resurssikeskuksen järjestötyöntekijät ja Kemiönsaaren yhdistyskoordinaattori Jill Karlsson. Järjestövierailijana Turun Seudun Nivelyhdistys.

Tule juttelemaan kotiin saatavista palveluista, eri järjestöjen tarjoamista toiminnoista sekä Kemiönsaaren kulttuuri-, kirjasto- ja liikuntapalveluista. Neuvonta-auton uutuutena tästä vuodesta alkaen on kulttuurihyvinvoinnin välittäminen.

Pysäkeillä tavattavissa Varhan ikääntyneiden palveluohjaaja Patricia Simola ja Kemiönsaaren yhdistyskoordinaattori Jill Karlsson.

Liikkuvan resurssikeskuksen tavoitteena on lisätä tiedon saatavuutta ikääntyneille ja heidän omaisilleen. 
Lounais-Suomea kiertävä neuvonta-auto kerää tietoa eri järjestöjen toiminnasta ja kotona saatavilla olevista tukipalveluista. Neuvonta-auto on sijoitettu paikkoihin, joissa seniorit liikkuvat päivittäin, lähelle kotia, kuten asuinalueille, kyliin ja saaristoon. Pysähdyspaikat voivat olla erilaisia alueen tarpeiden mukaan, kauppojen ja apteekkien parkkipaikat, erilaiset torit ja puistot, huoltoasemat jne.

Vierailu on Kemiönsaaren kunnan kulttuuriyksikön aloite ja kulttuuri-, kirjasto- ja vapaa-ajan yksikön sekä Varhan yhteistyö.