Siirry sisältöön

Yhdistyspäivä 20.1.

Nyt on aika merkitä vuoden yhdistystapaaminen kalenteriin! Kokoonnumme 20.1.2024 klo 10–16 Kasnäsin kylpylän kokoushuoneessa. Jäsenhankintateema on monille ajankohtainen. Vieraileva luennoitsijamme Pernilla Howard Centriasta antaa meille paljon vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla voimme onnistua paremmin jäsenhankinnassa.

Päivän aikana haastattelemme myös muutamaa yhdistystämme, jolla on tällä hetkellä hyvä “flow”. Saatte tietoa yhdistyksiä koskevista avustuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Työskentelemme myös asiantuntijoiden kanssa pienryhmissä, jotka on jaoteltu eri kohderyhmien mukaisesti. Päivästä tulee mielenkiintoinen, ja teille tarjotaan Kasnäsin lounaspöytä. Yhdistysten kannattaa siis osallistua useamman henkilön voimin!

Ilmoittaudu tästä viimeistään 17.1.2024: https://www.lyyti.in/Yhdistyspaiva_1503/fi(siirryt toiseen palveluun)