Siirry sisältöön

Talvikaudeksi vesiliikenteeltä suljettu väylä (Idskär-Taalintehdas-väylä välillä Idskärskubb–Taalintehtaan 8,0 m väylä)

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kieltää talvikaudeksi liikkumisen vesikulkuneuvolla Idskär-Taalintehdas-väylän välillä Idskärskubb–Taalintehtaan 8,0 m väylä. Kielto on määrätty alkamaan 10.1.2024 ja sen päättymisestä ilmoitetaan erikseen. Vesikulkuneuvojen liikkumisen kielto ei koske yhteysaluksia, jotka voivat kulkea jääpeitteisenä aikana väylällä, kunnes jääolosuhteet estävät liikennöinnin. Vesikulkuneuvojen liikkumisen kielto ei koske myöskään virka-, sairaankuljetus- ja pelastustoimen suorittamiseksi tai muusta vastaavasta syystä välttämätöntä vesikulkuneuvolla liikkumista eikä puolustusvoimien toimintaa.

Talvikaudeksi vesiliikenteeltä suljetut väylät ovat nähtävinä Traficomin verkkosivustolla:
 https://www.traficom.fi/fi/liikenne/merenkulku/talvikaudeksi-vesiliikenteelta-suljetut-vaylat(siirryt toiseen palveluun)