Siirry sisältöön

Kunnanhallituksen päätökset 22. tammikuuta

Kemiönsaaren kunnanhallitus päätti kokouksessaan maanantaina 22. tammikuuta mm. seuraavista asioista:

Uusi osallisuusohjelma
Kunta on aiemmin laatinut osallisuusohjelman, joka konkretisoi toimenpiteitä kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi. Kunnanhallitus päätti hyväksyä osallisuusohjelman ja ehdottaa, että myös valtuusto hyväksyy ohjelman.


Kemiönsaaren Vesi, rahoituspyyntö
Kemiönsaaren Veden rahoituspyyntö hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti.

Täydennysvaali, konserniyhtiöt
Asuntoyhtiöt Fastighets Ab Kimitobacken Kiinteistö Oy ja Dalsbostäder Oy Ab ovat sulautuneet 1.1.2024. Kunnan talousarvioon on kirjattu yhdeksi tavoitteeksi uuden hallituksen valitseminen sulautumisen jälkeen. Uudistuneen Fastighets Ab Kimitobacken Kiinteistö Oy:n hallitukseen valittiin Johan Fredriksson, Riitta Lappalainen ja Madelene Häggman.

Vuoden 2024 talousarvion täytääntönpano-ohjeet
Kunnanhallitus hyväksyi vuoden 2024 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet ja päätti, että toimielinten on 29.2.2024 mennessä hyväksyttävä käyttösuunnitelmat ja päätettävä kunkin osaston laskujen vastaanottajat ja hyväksyjät.


Kokouspöytäkirja löytyy myöhemmin täältä:

Pöytäkirjat(siirryt toiseen palveluun)