Siirry sisältöön

Hiittisten kirjasto muuttaa väliaikaiseen osoitteeseen – kirjasto ja kyläinfo kiinni 11.3.-7.4.

Kemiönsaaren kunta kunnostaa Hiittisten vanhan kansakoulun, jonka vuokralaisena ovat muun muassa Hiittisten kirjasto ja kyläyhdistyksen infopiste. Rakennukseen on uusittu jo katto, ja sisätiloissa ja julkisivun osalta työt alkavat huhtikuussa 2024.

Remontin ajaksi kirjasto muuttaa tilapäiseen osoitteeseen Hiittisentie 36. Muuttoon on varattu aikaa neljä viikkoa ja kirjasto on suljettuna aikavälillä 11.3.-7.4.2024.

Suunnitelman mukaan kirjasto palvelee väliaikaisissa tiloissa 9.4. alkaen. Aukioloajat ovat tämän jälkeen normaalit: tiistaisin klo 10-14 ja torstaisin klo 13-17. Kesän aikana 18.6.-17.8. kyläinfon kanssa yhteistyössä pidennetyt aukioloajat ti-ke ja pe-la klo 10-14 sekä to klo 13-17, poikkeuksena juhannus. Takaisin tuttuihin, mutta uudistettuihin tiloihin palataan oletettavasti vuoden lopulla.