Siirry sisältöön

Esitys Kemiönsaaren kunnan perusopetuksen kehittämissuunnitelmaksi on valmistunut

Esitys Kemiönsaaren kunnan perusopetuksen kehittämissuunnitelmaksi vuosille 2026–2031 on valmistunut. Pohjatietona on käytetty alkuvuonna valmistunutta perusopetusselvitystä, vaikutusten ennakkoarviointia, eri tahojen lausuntoja sekä info- ja keskustelutilaisuuksista ja verkkokyselyillä saatua palautetta. Kehittämissuunnitelman avulla kunta haluaa varmistaa laadukkaan perusopetuksen oppilasmäärän laskiessa tulevina vuosina.

Sivistysjohtaja Marjaana Hoikkala on kiitollinen eri tahojen aktiivisesta osallistumisesta prosessiin:

– Perusopetuksen kehittämissuunnitelma on laajan ja osallistavan prosessin lopputuote. Kiitos kaikille osallistuneille erilaisista näkökulmista ja hyvistä keskusteluista.


Kehittämissuunnitelman tavoitteet:

Ehdotetut toimenpiteet:

– Toimenpiteiden suunnittelu ja valmistelu aloitetaan jo tänä vuonna, mutta muutoksia toimintaan tulee aikaisintaan lukuvuoden 2026–2027 alusta. Suunnittelutyötä tehdään yhteistyössä koulujen henkilöstön kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, toteaa Hoikkala

Sivistyslautakunta käsittelee perusopetuksen kehittämissuunnitelmaa kokouksessaan 14. toukokuuta. Kunnanhallitus tekee 27. toukokuuta esityksen perusopetuksen kehittämissuunnitelmasta valtuustolle, joka puolestaan päättää suunnitelmasta 10. kesäkuuta.

Lue lisää:
www.kemionsaari.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/perusopetusselvitys-2/

Lisätietoja:
Marjaana Hoikkala
Sivistysjohtaja, Kemiönsaaren kunta
Puh. 040 486 9695, marjaana.hoikkala@kimitoon.fi