Siirry sisältöön

Elokuvateatteri

Ajankohtainen elokuvaohjelma löytyy Kemiönsaaren tapahtumakalenterista. Liput 8 euroa, lipunmyynti ovelta ennen elokuvan alkua, (lipun voi ostaa käteisellä, kortilla, Smartum-setelillä tai Epassilla).

Elokuvaohjelma (Bio Fix, Kemiö)

Kemiönsaaren tapahtumakalenteri

Kemiönsaaren kunnan kulttuuriyksikkö vastaa kunnan elokuvatoiminnasta. Toiminta toteutetaan yhteistyössä Finlandssvenskt Filmcentrumin(siirryt toiseen palveluun) kanssa.

Saavutettavuus

Maksuttoman MovieReading-sovelluksen(siirryt toiseen palveluun) avulla näkövammainen elokuvanystävä voi kuunnella kuvailutulkkauksen omalta älylaitteeltaan.

Elokuvateatteri Bio Fix

Kemiönsaaren elokuvateatteri Bio Fix on nykyaikainen, digitalisoitu elokuvateatteri kulttuuritalo Villa Landessa. Elokuvateatterissa on 247 istumapaikkaa ja 3D-varustelu. Bio Fixissä esitetään uusia elokuvia 1–2 kertaa viikossa.

Helmikuussa Bio Fixissä järjestetään vuosittaiset Fix Film elokuvafestivaalit.

Osoite

Villa Lande
Engelsbyntie 8
25700 Kemiö

Bio Pony

Bio Pony on perinteikäs elokuvateatteri Taalintehtaalla. Kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus oli alun perin talli. Bio Ponyssa toimii elokuvakerho Pony. Siellä järjestetään myös muita tapahtumia kuten pienempiä konsertteja ja luentoja.

Osoite

Tallimäentie 4
25900 Taalintehdas

Elokuvakerho Pony

Pony on Kemiönsaarella toimiva elokuvakerho, joka esittää monipuolisesti eri maiden elokuvia. Esityspaikkana toimii ainutlaatuinen, klassinen elokuvateatteri Bio Pony Taalintehtaan rannassa. 

Liittymällä aikuisopiston järjestämään kerhoon pääset nauttimaan kaikista kerhon näytöksistä. Tarjonnassa on useita elokuvia, joita ei nähdä missään muussa teatterissa. Kokemusta syventää elokuvan lyhyt esittely ja näytöksen jälkeen käyty keskustelu. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen kerhoon aikuisopiston sivujen kautta.(avautuu uuteen ikkunaan)

Ota yhteyttä