Siirry sisältöön

Kokoustiloja Villa Landessa

Villa Landessa on kaksi modernia kokoushuonetta. Elektroniset laitteet ovat moderneja kosketusnäyttöjä sisäänrakennetuilla kaiutin- ja kamerajärjestelmillä, jotka soveltuvat hybridikokouksiin.

kuva kokoushuone Andersonista
Kokoushuone Anderson

Kokoushuone Anderson

Anderson on isompi kokoushuoneemme. Täällä on tilaa 16 hengelle. Pöydissä ja tuoleissa on pyörät, joten ne on helppo sisustaa maun ja mieltymysten mukaan. Tilaa on tarvittaessa muutamille lisätuoleille. Suuret kosketusnäytöt sijaitsevat tilan molemmissa päissä. Sisäänrakennetun kameran ja kaiutinjärjestelmän ansiosta hybridikokoukset toimivat hyvin ja useimmiten langattomasti. Talossa on avoin WiFi (WiFi4EU).

Kokoushuone Jansson

Pienemmässä Jansson-neuvotteluhuoneessamme on samat laitteet kuin Andersonissa, mutta vain yksi näyttö. Täällä 8 henkilöä voi istua pöydän ympärillä. Sopii pienempiin ryhmäkokouksiin, ja hybridikokoukset toimivat yhtä hyvin tässä tilassa. Talossa on avoin WiFi (WiFi4EU).

Kokousten tarjoilu

Talon kahvilatoimija Cake my Way hoitaa tarjoilut kokouksiin. Täällä on mahdollisuus sekä suolaiseen että makeaan.
cakemyway.riitta@gmail.com
040 083 2285
Café Cake my Way Facebookissa(siirryt toiseen palveluun)

Kokoushuoneen varaaminen

Kokoustiloissamme Villa Landessa on elektroniset lukot. Jos tapaamisesi ei ole päiväsaikaan, jolloin kulttuuritalo on muuten auki, saat tilan varauksen yhteydessä sähköpostiisi ohjeet sovelluksen lataamiseen ja rekisteröimiseen, jolla pääset sisään rakennukseen ja kokoustilaan. Saat myös selkeät ohjeet tekniikan käyttöön. Tarvittaessa on henkilökuntaa, johon voit ottaa yhteyttä saadaksesi apua.

Napsauta tästä Varaustila ja hinnat -kohdassa saadaksesi tietoa varauksen tekemisestä.

Tervetuloa tapaamiseen Villa Landeen!