Siirry sisältöön

Liikkuen läpi vuoden

Hyvinvointiosasto kannustaa Kemiönsaaren kunnan asukkaita liikkumaan ympäri vuoden. Osana tätä työtä kunta osallistuu Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kampanjaan “Liikkuen läpi vuoden”.


Eri kampanjat ovat käynnissä ympäri vuoden. Klikkaa plus-merkkiä kyseisen kampanjan vieressä saadaksesi lisätietoa.

Haastepyöräily (1.5.−23.6.2024)

Perinteinen pyöräilyhaaste, joka kestää vapusta juhannukseen asti, haastaa ja motivoi pyöräilemään. Keräät pisteitä polkemalla vähintään 10 km kerrallaan. Matkan voi jakaa useisiin osiin päivän mittaan. Mitä pidemmän matkan pyöräilet, sitä enemmän pisteitä keräät. Sähköpyörä ja potkulauta ovat myös sallittuja kulkuneuvoja.

Polkemalla ja keräämällä pisteitä osallistut kunnan kilpailuun muita samankokoisia kuntia vastaan. Liiku ja kunnat arpovat kaikkien osallistujen kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Voit rekisteröidä kilometrisi seuraavin tavoin:

  1. Lataa Liikkuen läpi vuoden -sovellus Google Playsta tai App Storesta ja rekisteröidy.
  2. Tietokoneella https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
  3. Nouda lomake kunnan kirjastosta. Täytetty lomake palautetaan takaisin kirjastoon viimeistään 24.6.2024. Tai tulosta lomake täältä:

LiiKu syksyllä -kampanja 1.9.−30.11.2024

Liikuntamuotoina ovat frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu, pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti ja suunnistus. Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Ota yhteyttä

Anna kaikkien pyörien pyöriä