Siirry sisältöön

Kulttuurikuuri – yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia kulttuurista -seminaari 15 helmikuuta

Oletko kiinnostunut siitä, miten kulttuuri voi rikastuttaa elämää ja edistää hyvinvointia? Haluatko löytää uusia tapoja torjua yksinäisyyttä ja edistää terveyttä kulttuuritoiminnan kautta? Torstaina 15. helmikuuta järjestettävässä Kulttuurikuuri -seminaarissa kerrotaan kulttuurin ja taiteen vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.

Seminaari tarjoaa yleiskatsauksen siihen, mitä Kemiönsaaressa voi tehdä kulttuurin avulla. Seminaari on suunnattu erityisesti senioreille, heidän omaisilleen ja hoitoalan henkilöstölle, mutta toivottaa tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat tutustua kulttuurin rooliin merkityksellisen ja terveellisen elämän edistämisessä.

Seminaari järjestetään osittain ruotsiksi ja osittain suomeksi. Seminaariosallistujille tarjoillaan kahvia ja pientä purtavaa. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki:

https://www.kemionsaari.fi/tapahtumat/kulttuurikuuri-yhteisollisyytta-ja-hyvinvointia-kulttuurista-seminaari/