Siirry sisältöön

Yhdistykset ja yritykset – tervetuloa esittelemään toimintaanne Syysstartti 2024 -tapahtumaan!

Polkaise syksy käyntiin tarjolla toimintaa ja yhteisöllisyyttä!

Syysstartti 2024 -tapahtuma polkaisee uuden lukukauden käyntiin esittelemällä Kemiönsaaren monipuolista harrastus- ja vapaa-aikatoimintaa. Tänä vuonna Syysstartti järjestetään lauantaina 24. elokuuta klo 11–14 Kulturhus Björkbodassa / KUBUssa.

Tänä vuonna tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille kuntalaisille: lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Päivän aikana voit tutustua saaren runsaaseen harrastustarjontaan, yhdistystoimintaan, kursseihin ja tapahtumiin. Lisäksi luvassa on toimintaa eri näytteilleasettajien luona.

Juontajana ja muusikkona toimii Jussi Lindberg, ja sisäpihalla järjestetään tanssit!

Tietoa yrityksille ja yhdistyksille:

Toivomme, että mahdollisimman moni yhdistys, yritys tai muu järjestäjä haluaa tulla mukaan esittelemään toimintaansa. Urheilukenttä, piha ja kulttuuritalo ovat käytössämme.

Toivomme, että tuotte mukananne tiedotusmateriaalia, joka kertoo toiminnastanne ja miten siihen voi osallistua. Lisäksi olette tervetulleita keksimään tapahtumaan käytännön toimintaa, jota yleisö saa kokeilla päivän aikana.

Vinkkejä ja neuvoja Syysstartin ohjelman suunnitteluun löydätte täältä: https://www.kemionsaari.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/yhdistykset/syysstartti/

Päästäkää mielikuvituksenne valloilleen ja ilmoittautukaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2024:

Lisätiedot:
Yhdistyskoordinaattori Jill Karlsson
jill.karlsson@kimitoon.fi
Puh. 050 431 4877