Siirry sisältöön

Syysstartti 24.8.2024

Tapahtuma, jossa yhdistykset, yritykset ja kunta voivat esitellä toimintaansa ja mitä asukkaamme ja vapaa-ajan asukkaamme voivat puuhailla vuoden aikana.

Syysstartti (yhdistystamessut) Kulttuuritalo Björkbodassa klo 11-14

Toivomme, että mahdollisimman monet yhdistykset, yritykset ja muut järjestäjät haluavat osallistua ja esitellä toimintaansa. Meillä on käytössämme urheilukenttä, piha ja kulttuuritalo. Toivomme, että teillä on infomateriaalia siitä, mitä teette ja miten voi osallistua toimintaanne. Lisäksi voitte keksiä käytännön aktiviteetteja, joita kävijät voivat kokeilla päivän aikana.

Jussi Lindberg on paikalla koko tapahtuman ajan tarjoamassa päivätansseja ja toimii samalla juontajana, kertoen tapahtuman kulusta.

Jos tarvitsette enemmän tilaa esitellä esimerkiksi urheilulajeja tai vastaavia, urheilukenttä on käytettävissä. Tai esimerkiksi boulea tai muita lajeja voi pelata pihalla. Autot ohjataan pysäköintialueelle, joka on rakennettu Boda-kentän vierelle, jotta pihaan saadaan tilaa. Sisätiloissa on useita huoneita, joissa voi tehdä erilaisia asioita, ja liikuntasalissa voi esimerkiksi kokeilla kansantanssia, erilaisia jumppia jne.

Yhdistyspisteenne voi siis olla paikallaan, jossa voi kokeilla jotakin, tai voitte käyttää jumppasalia esimerkiksi 15-30 minuutin ajan kokeillaksenne jotakin. Voitte järjestää yhden tai useampia sessioneita. Ilmoittautumisen päätyttyä kokoamme ohjelman ja markkinoimme sitä.

Kunnasta osallistuvat Hyvinvointiosasto eri ryhmineen ja ohjelmineen sekä nuorisotila, Aikuisopisto ja kirjasto.

Täytä osallistumislomake täällä: https://link.webropol.com/s/syysstartti(siirryt toiseen palveluun) (aukeaa uuteen ikkunaan, siirryt ulkoiselle sivulle) Toivomme, että mahdollisimman monet haluavat osallistua, jotta saamme erittäin onnistuneen päivän ja monipuolisia aktiviteetteja, joita voi harrastaa täällä Kemiönsaarella.