Siirry sisältöön

Osallistu LiiKu Haastepyöräily -kampanjaan

Nyt on aika voidella pyörän ketju ja pumpata renkaisiin ilmaa, sillä 1 toukokuuta käynnistyy tämän vuoden LiiKu Haastepyöräily -kampanja!

Kisassa keräät pisteitä polkemalla vähintään 10 km kerrallaan. Matkan voi jakaa useisiin osiin päivän aikana. Kampanja jatkuu juhannukseen asti. Polkemalla ja keräämällä pisteitä autat Kemiönsaaren kuntaa kilpailussa muiden samankokoisten kuntien kanssa. Kilpailet myös yksilönä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Pisteet rekisteröidään sovelluksen kautta, verkkosivuston kautta tai täyttämällä pyöräilykortti, jonka voit tulostaa kunnan verkkosivustolta tai noutaa saaren kirjastoista. Täytetyt kortit on palautettava kirjastoihin viimeistään 24.6.2024, jotta pisteet rekisteröidään kilpailuun.

Lue lisää pisteiden rekisteröinnistä täältä:

https://www.kemionsaari.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/urheilu-liikunta/liikunta/liikkuen-lapi-vuoden/

Haasta kaverisi – nyt pyöräillään!