Siirry sisältöön

Vastamuuttaneille

Haluamme jokaisen uuden kemiönsaarelaisen viihtyvän kauniissa saaressamme ja tuntevan itsensä tervetulleeksi.

Asuinalueen ja uuden asunnon valitseminen on jännittävää, ja moniin kysymyksiin on löydettävä vastaus. Kunnan verkkosivuilta ja matkailusivuilta löydät tietoa tapahtumista, liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksista sekä käytännön asioista, kuten rakentaminen ja jätehuolto.

Kemiönsaari tarjoaa monipuolisen ja kauniin luonnon rehevine metsineen ja ulkosaariston karuine kalliosaarineen. Kemiönsaari on noin 6 550 asukkaan kunta, joka koostuu noin 3 000 saaresta ja luodosta, joista toistakymmentä on asuttuja ympäri vuoden. Turun, Salon ja Helsingin läheisyys tekee Kemiönsaaresta erinomaisen paikan asua ja vierailla ympäri vuoden!

Lämpimästi tervetuloa Kemiönsaareen!

Kemiönsaaren naapurustosuunnistus

Suosittu Naapurustosuunnistus tulee nyt pysyvästi Kemiönsaareen! Lähde hauskalle reitille, jonka rasteilla tutustutaan Kemiönsaaren elämään, historiaan ja luontoon.

Suunnistus on kiva tapa erityisesti uusille asukkaille ja vierailijoille tutustua Kemiönsaareen, mutta se ilahduttaa yhtä lailla myös pidempiaikaisia asukkaita. Suunnistukselle voi osallistua koska vain 7.4.2023 alkaen.

Toimi näin:

  1. Etsi rasteja kartalta ja maastosta
  2. Vastaa kysymyksiin
  3. Palkintojakin on luvassa!

Tarkemmat ohjeet ja suunnistuskartan löydät täältä: hoods.fi

Voit suunnistaa koska vain sinulle sopivana aikana ja kiertää niin monta rastia kuin itse haluat. Mukaan tarvitset vain älypuhelimen ja iloista mieltä. Et tarvitse varsinaista suunnistuskokemusta, ja seikkailu sopii myös lapsille!

Uutena asukkaana voitat lahjakortin Kemiönsaaren Aikuisopistoon, kun olet käynyt vähintään kolmessa rastissa. 31.5. mennessä kaikkien suunnistaneiden (ei ainoastaan muuttajien) kesken arvotaan sen lisäksi 2 kpl 50 euron ravintolalahjakortteja.

Järjestämme tapahtuman yhdessä Know Your Hoodsin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kanssa. Hauskaa suunnistusta! 

Kysely kuntaan muuttaneille

Oletko vastikään muuttanut Kemiönsaarelle? Haluamme tietää enemmän sinusta ja siitä, miksi valitsit Kemiönsaaren asuinpaikaksesi. Vastaa kysymyksiin, niin saat kaksi elokuvalippua Kemiössä sijaitsevaan Bio Fixiin!

Vastaa kyselyyn tästä: