Siirry sisältöön

Tarjouspyyntö vuokrapelloista

Kemiönsaaren kunta tarjoaa vuokralle 77,01 ha peltoa ja pyytää tarjouksia seuraavasti:

  1. Tarjous voidaan tehdä kaikista lohkoista tai vaihtoehtoisesti vain osasta. Tarjoukset tulee tehdä lohkoittain, ja niiden tulee olla voimassa mahdollisen vuokrasopimuksen laajuudesta (pinta-ala) riippumatta.
  2. Tarjoukset tulee tehdä liitteenä olevalla tarjouslomakkeella, ja ne ilmoitetaan muodossa euroa/ha/vuosi.
  3. Valintakriteerinä toimii lohkokohtainen korkein tarjous, kuitenkin soveltaen niin, että tavoitellaan sopivia viljelykokonaisuuksia. Tällä tarkoitetaan neuvottelukierrosta korkeimmat tarjoukset tehneiden tarjoajien kanssa. Neuvotteluissa selvitetään, haluavatko tarjoajat pitää kiinni tarjouksistaan, jos heillä on mahdollisuus tehdä sopimus vain yhdestä tai enintään muutamasta lohkosta.
  4. Vuokranantaja (kunta) laskuttaa peltovuokran vuosittain marraskuussa 21 päivän maksuajalla.
  5. Tarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa 9.8.2024 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Kemiönsaaren kunta / Tekninen lautakunta, Vretantie 19, 25700 Kemiö. Merkitse kuoreen ”Pellonvuokraus”. Tarjouksen voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen oscar.lindblad@kimitoon.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ”Pellonvuokraus”.

Vuokrattavat pellot:

Genbölessä sijaitsevat pellot

Genbölessä sijaitsevat pellot, jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 18,60 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käyttöönotosta vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Ekniemessä sijaitsevat pellot

Ekniemessä sijaitsevat pellot, jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 4,35 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käytöstä vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Kemiön keskustassa sijaitsevat pellot

Kemiön keskustassa sijaitsevat pellot, jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 30,51 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käytöstä vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Teglarsissa sijaitsevat pellot

Teglarsissa sijaitsevat pellot, jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 19,56 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käytöstä vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Kärrassa, risteyksen lähellä sijaitsevat pellot

Kärrassa, risteyksen lähellä sijaitsevat pellot, jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 19,56 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käytöstä vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Gammelbyssä sijaitsevat pellot (Gammelbybete)

Gammelbyssä sijaitsevat pellot (Gammelbybete), jotka vuokrataan neljäksi (4) vuodeksi 16.4.2025–15.4.2029, 19,56 ha, sisältäen vuokranantajan lohkokohtaisen option jatkaa vuokrausta yksi (1) plus yksi (1) vuotta samoilla ehdoilla kuin neljänä ensimmäisenä vuokrausvuonna. Optiovuodet otetaan käyttöön, mikäli EU:n maatalouden ohjelmakautta jatketaan. Vuokranantaja ilmoittaa optiovuoden käytöstä vuosittain viimeistään lokakuussa. Mikäli vuokranantaja ei ilmoita optiovuoden käyttöönotosta määräaikaan mennessä, on ilmoittamatta jättäminen itsessään vahvistus optiovuoden käyttöönotosta. Optiovuosia voi olla enintään kaksi (2). Vuokranantajalla on koko sopimuskauden ajan oikeus purkaa vuokrasopimus, jos kunta tarvitsee maata yhdyskuntakehitykseen.

Lisätietoja antaa