Siirry sisältöön

Sähköautojen latausasemat

Sähköautojen latauspisteitä löytyy kaikkialta Kemiönsaaren alueelta. Niitä tarjoavat sekä kunta että yksityiset toimijat. Kemiönsaaren kunta laajentaa parhaillaan latausverkostoaan, pääasiassa kunnan kiinteistöihin.

Sähköautojen latauspisteet sijaitsevat kunnanviraston, Kemiön koulukeskuksen, Kemiönsaaren terveyskeskussairaalan, Amosparkens skolan ja Kemiön torin parkkipaikoilla. Seuraava askel on rakentaa latausasemia myös Taalintehtaan kuntosalin ja Västanfjärdin kirjaston parkkipaikoille. Asemat on tarkoitettu ensisijaisesti kunnan henkilökunnalle tai kunnan kiinteistöissä työskenteleville. Latausasemat ovat vapaasti myös muiden käytettävissä henkilökunnan työajan ulkopuolella, kun parkkipaikat ovat tyhjiä. Osa asemista ei ole vielä käytössä.

Käytössä olevat asemat:

Otetaan kohta käyttöön:

Kunnan uudet latausasemat tilataan raaseporilaisen Korttelilataus-yrityksen kautta. Latausasemat on rakennettu lataamaan sekä sähköhybridejä että täyssähköautoja, ja asemat on varustettu type2-liittimellä, joka on tällä hetkellä EU:n sähköautojen latausstandardi. Uusien latausasemien maksimiteho on 22 kW.

Latauskartta-palvelun kautta löydät kaikki latausasemat.