Siirry sisältöön

Kesätyösetelit 2024

Kemiönsaaren kunnan kesätyöseteli on tarkoitettu kunnan nuorille. Kesätyöseteli on 500 euron arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin.

Kesätyöseteli on Kemiönsaaren kunnan maksama tuki yritykselle, joka palkkaa vuonna 2003–2008 syntyneen paikallisen nuoren kesätöihin. Kymmenen seteliä arvoltaan 500 euroa ovat haettavissa 1.1.–31.3.2024 vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen mats.nurmio@kimitoon.fi. Hakemukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä.

Huom! Vuoden 2024 kesätyösetelit on jaettu (päivitetty 7.2.2024).

Setelien ensisijaisena tarkoituksena on auttaa nuoria kesätyöpaikan saamisessa.

Ehdot

Tuen myöntämisen edellytyksenä on, että nuoren kesätyö kestää vähintään yhden kuukauden tai yhteensä 20 päivää, työajan tulee olla vähintään kuusi tuntia päivässä ja työ tehdään kesäkaudella. Työpaikan toimipiste tulee sijaita Kemiönsaaressa. Jotta työnantaja voi kuitata itselleen tuen, tulee palkkaa olla maksettu vähintään 1 000 euron edestä. Työnantaja maksaa kesätyöntekijälle soveltamansa työehtosopimuksen mukaista tai alan vastaavaa palkkaa, ja vastaa kaikista työnantajavelvoitteista. Seteli maksetaan jälkikäteen, kun työnantaja on toimittanut työsopimuksen ja selvityksen palkanmaksusta. Selvitys tehdään täyttämällä verkossa oleva maksatushakemus, jonka kunta lähettää työnantajalle myöhemmin. Maksatushakemus palautetaan työsuhteen päätyttyä, kuitenkin viimeistään 30.9.2024.