Siirry sisältöön

Yrittäjän intro

Yrittäjän Intro on digitaalinen portaali, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa, arvokasta tukea ja vinkkejä paikallisesta elinkeinoelämästä sekä uusille että jo vakiintuneille yrittäjille Kemiönsaarella.

Portaalissa on materiaalia kategorioissa kuten ”Näin pääset alkuun”, ”Tuki ja verkostot”, ”Näkyvyys ja markkinointi” sekä ”Yrityksen kasvu”. Joka kategorian alta löytyy hyödyllisiä vinkkejä, linkkejä, inspiroivia videoita sekä ladattavaa materiaalia.

Tutustu materiaaliin tilaamalla käyttäjätunnukset Yrittäjän Intro -palveluun tämän linkin kautta: Lyyti-ilmoittautuminen(siirryt toiseen palveluun)

Portaalin ohjeet

Kun sinulle avataan Yrittäjän Intro, saat sähköpostiisi kutsun lähettäjältä Intro (intro@fcg.fi ). Luo käyttäjätunnus. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla avautuu sivu missä käyttöehdot. Ne tulisi hyväksyä sivun alareunassa.

Materiaalin löydät joko Oma perehtyminen tai Omat tehtävät – osioista.

Oma perehtyminen

Painamalla vihreää ”Aloita perehtyminen”- kohtaa pääset lukemaan kaikki Introssa olevaa materiaalia. Ensin näet Yrittäjän Introssa olevat kategoriat, avaamalla jonkun kategorian pääset lukemaan yksittäisiä alaotsikoita ja tutustumaan alaotsikoiden sisältöön tarkemmin.

Omat tehtävät

Tässä osiossa näet kaikki Yrittäjän Introssa olevat alaotsikot aakkosjärjestyksessä. 

Jos haluat, voit kuitata alaotsikot tehdyksi, niin pystyt seuraamaan mitkä osat olet jo lukenut ja/tai mihin alaotsikoihin olet jo tutustunut. Jos kuittaat alaotsikon tehdyksi, se katoaa ”omat tehtävät”-osiosta. Materiaali on kuitenkin edelleen luettavissa ”oma perehtyminen” – osiossa.

Ota yhteyttä