Siirry sisältöön

Boost Kemiönsaari

Boost Kemiönsaari on työkalu, joka vastaa aloitteisiin, jotka edistävät elinkeinoelämää kunnassa yleisesti, ja joka kannustaa ratkaisukeskeiseen yhteistyöhön kunnan ja elinkeinoelämän välillä.

Innovaatiotuki toimii parhaiten yhdessä yksityisen sektorin kanssa ja silloinkin parhaiten yksityisen sektorin vetovastuulla. Kunnan tehtävänä on käsitellä saapuvia aloitteita ja hyväksytyille aloitteille edistää elinkeinoelämän ideatyötä ja tasapuolisesti tarjota mahdollisuus osallistua aloitteeseen.

Elinkeinoelämä vastaa aloitteen johdosta, asiantuntemuksesta, joustavuudesta ja toteutuksesta. Toteutuneet aloitteet raportoidaan elinkeinolautakunnalle.

Kokonaisbudjetti vuonna 2024 on 10 000 euroa.

Boost Kemiönsaaren pelisäännöt

  1. Boost Kemiönsaari -aloitteessa tulee olla mukana vähintään 5 kumppaniyritystä.
  2. Hakemuksessa on esitettävä, miten varoja käytetään koko alan tai paikallisen alueen elinkeinoelämän edistämiseen. Varoja ei voi käyttää suoraan yksittäisen elinkeinonharjoittajan liiketoiminnan edistämiseen.
  3. Tavoitteiden tulee olla yleishyödyllisiä ja lähtökohtana on, ettei valmiita ratkaisuja tai palveluja ole ostettavissa.
  4. Elinkeinoelämä vastaa aloitteen johtamisesta, asiantuntemuksesta, joustavuudesta ja toteutuksesta.
  5. Varoja myönnetään enintään 5 000 euroa / Boost Kemiönsaari -aloite.

Boost Kemiönsaaren prosessi

  1. Hakemus toimitetaan kunnalle.
  2. Hakemus käsitellään kunnan johtoryhmässä.
  3. Mikäli kunta hyväksyy Boost Kemiönsaari -aloitteen, varoja varataan siihen.
  4. Aloitteen tekijät yhdessä kunnan kanssa tiedottavat aloitteesta, antaen muille yrityksille mahdollisuuden osallistua aloitteeseen.
  5. Toteutetut aloitteet raportoidaan elinkeinolautakunnalle.