Siirry sisältöön

Kulttuuritekijät

Luovien ammattien harjoittajien osuus on Kemiönsaaressa suuri. Ammattitaiteilijat auttavat osaltaan kukoistavan kulttuurielämän luomisessa, ja luova yrittäjyys on tärkeä osa Kemiönsaaren elinkeinoelämää.

Ilmoita omasta tapahtumasta

Ilmoita omasta kulttuuritapahtumastasi Kemiönsaaren tapahtumakalenterissa(siirryt toiseen palveluun). Ilmoittaminen on helppoa ja ilmaista.

Hae kulttuuriavustusta

Kemiönsaaren kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta jakaa vuosittain kulttuuriavustuksia yhdistyksille ja yksittäisille kulttuuriharjoittajille. Hakuajat ovat tammi- ja maaliskuussa. Lue lisää kultuuriavustuksista.

Kulttuuripalkinto

Kemiönsaaren kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta jakaa vuosittain kulttuuripalkintoja. Kuka tahansa voi lähettää lautakunnalle ehdotuksensa pitkin vuotta. Lue lisää palkinnoista ja palkinnonsaajista täältä.

Kulttuuriystävätoiminta

Kulttuuriystävätoiminta auttaa vähentämään yksinäisyyttä yhteiskunnassa kulttuurin avulla. Toiminnan kautta voit ryhtyä kulttuuriystäväksi tai löytää oman kulttuuriystävän. Lue lisää toiminnasta.

Kulttuurikahvila

Kemiönsaaren kunnan kulttuuriosasto järjestää avoimia tapaamisia kulttuuritekijöille, taiteilijoille ja muille alasta kiinnostuneille. Lisätietoja kulttuurikahviloista löydät Kemiönsaaren tapahtumakalenterista sekä Kemiönsaaren kulttuurin Facebook-sivulta. (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ota yhteyttä