Siirry sisältöön

Kaikempaa elämää

Tervetuloa Kemiönsaareen, ihanteelliseen saaristokuntaan myös iäkkäämmille asukkaille, jotka hakevat kakkoskotia, mökkiä tai paikkaa nauttia eläkepäivistä. Täällä voi toteuttaa unelman omasta kodista edullisestikin. Kunnallistekniikalla varustellut mutta huokeat tontit mahdollistavat omakotitalon rakentamisen kohtuullisin kustannuksin – luonnon ympäröimänä.

Kemiönsaari tarjoaa lumoavien saaristomaisemien lisäksi aktiivisen ja viihtyisän yhteisön senioreille. Terveyteen ja hyvinvointiin voi panostaa ulkoliikuntapaikkojen valaistuilla kuntoradoilla, saaren lukuisilla luontopoluilla tai vesijumpalla. Kaikki tärkeimmät palvelut ovat lähellä, ja liikunnallisten aktiviteettien lisäksi täällä voi nauttia aktiivisesta kulttuurielämästä viehättävien tapahtumien ja aikuisopiston laajan kurssitarjonnan myötä!

Kemiönsaarelta löydätte paitsi kauniin asuinpaikan, myös elävän saaristoyhteisön ja paljon aktiviteetteja myös iäkkäämmille. Olipa eläkepäivien toivelistalla rauhallinen tai aktiivinen ajanvietto, täällä voitte nauttia tasapainoisesta eläkeläiselämästä täysin siemauksin!

Olipa kyse talviuinnista ja saunomisesta, luontopoluilla vaeltamisesta tai kuntosalitreenistä, löydätte täältä monia tapoja olla aktiivisia ja inspiroituneita ympäri vuoden! Löydät saaren luontopolut, uimapaikat, padelkentät ja sadat muut aktiviteetit Kemiösnaaren aktiviteettikarttapalvelusta.

Saaristomme sijaitsee osittain kansallispuistossa ja kuuluu lisäksi myös Saaristomeren UNESCO-biosfäärialueeseen. Rannikkoreitti retkipyöräilyreitti yhdistää Etelä-Suomen kauneimmat luontomaisemat ja ruukkikylät. Kemiönsaaren nähtävyyksiin kuuluvat mm. Bengtskärin majakka, Örön linnakesaari, Taalintehtaan ruukkikylä, Högsåra, Söderlångvikin kartano sekä saaristokylät Rosala ja Hiittinen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: