Siirry sisältöön

Juhlavuoden visuaalinen ilme

Kemiönsaaren juhlavuotta vietetään 2025, ja toivomme juhlavuodesta tulevan aktiivinen ja yhteisöllinen vuosi kaikille saaren asukkaille, vapaa-ajan asukkaille, matkailijoille ja toimijoille.

Visuaalisen ilmeen tekijä on valittu

Kiitos kaikille äänestäneille. Ääniä annettiin yhteensä 426 kappaletta ja voittaja sai 76 prosenttia äänistä. Kuulimme kuntalaisia ja valitsimme turkulaisen Kajahdus Oy:n yhteiselle matkalla rakentamaan juhlavuoden ilmettä.

Kajahdus Oy

“Kompakti ja moderni mainostoimisto, joka on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin ja verkkosivustojen kehittämiseen. Olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi vuosien ajan tarjoten laadukasta ja visuaalista ilmesuunnittelua, graafista suunnittelua ja WordPress-pohjaisia verkkosivuja. Olemme ylpeitä satojen tyytyväisten asiakkaiden referensseistä, ja panostamme jatkuvasti uusimpaan teknologiaan ja alan trendeihin.”

Prosessin seuraavassa vaiheessa Kemiönsaaren kunnan ja Kajahduksen edustajat istuvat yhdessä alas ja hiovat lopulliset teokset, jotka tullaan aikanaan luovuttamaan kuntalaisten yhdistysten ja yritysten käyttöön juhlavuoden yhteydessä.