Siirry sisältöön

Elinkeinoelämän uutiskirje

Pysy ajan tasalla Elinkeinoelämän uutiskirjeellä! Kemiönsaaren kunta tarjoaa uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaista tietoa elinkeinoelämästä ja yrityskysymyksistä.

Työskentelemme jatkuvasti paikallisen elinkeinoelämän ja yrittäjyyden edistämiseksi kunnassamme. Tilatessasi uutiskirjeemme pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista ja kysymyksistä, jotka koskevat elinkeino- ja yritysyhteisöämme. Voit tilata uutiskirjeemme helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen.


Ajankohtaista

9.2.2024 Yrittäjä, vastaa leirintämatkailukyselyyn!

Leirintämatkailuun vaikuttavat megatrendit, jotka ovat osa matkailun muuttuvaa liiketoimintaympäristöä. Leirintämatkailua muokkaavat erityisesti kuluttajien uudet kiinnostuksen kohteet ja matkustustavat – tänä päivänä moni hakee uusia kokemuksia leirinnän ja erilaisten ostettavien matkapalveluiden kautta. Voidakseen vastata paremmin vierailijoiden ja elinkeinoelämän tarpeisiin, Kemiönsaaren kunta tekee alkuvuodesta selvityksen leirintämatkailun nykytilasta.

Kerro mielipiteesi täällä:
https://forms.office.com/e/3W92W9eFZC(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Taustatietoa leirintämatkailuselvityksestä:
https://www.kemionsaari.fi/…/leirintaalueiden…/29.1.2024 Yrityspalvelu ja oppimisympäristö Creve

Creve on Humakin(siirryt toiseen palveluun) valtakunnallisesti toimiva luovien alojen yrityspalvelu ja yrittäjyyden oppimisympäristö. Crevestä saa konkreettista apua oman osaamisen kehittämiseen, verkostojen rakentamiseen sekä liiketoiminnan toteuttamiseen: yrittäjyystaitoihin sekä liiketoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen.